search
Megaserie 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult de krachten van Katara: The Waterbender

Megaserie 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix onthult de krachten van Katara: The Waterbender

Leer de nieuwe Katara en haar behendigheid in watersturen beter kennen in deze video.

Mitchell van Vuren
Wie kijkt er niet reikhalzend uit naar de komst van de Netflix-adaptatie van Avatar: The Last Airbender? In een recent gedeelde video leren we de bekende personages opnieuw kennen, waaronder watermeester Katara.

Katara is degene die Avatar Aang ontdekt in het ijs van de Noordpool, waar hij honderd jaar in opgesloten heeft gezeten. Samen met haar broer Sokka helpt ze Aang gedurende zijn missie om de wereld te redden.

Netflix-adaptatie


In 2018 kondigde Netflix aan dat er een remake aankwam van de geliefde kinderserie van Nickelodeon, maar ditmaal in liveaction.

Naar verluidt zou iedere aflevering meer dan vijftien miljoen dollar hebben gekost, met een totaal van acht afleveringen voor het eerste seizoen.

Nieuwe video


Onlangs werd meer gedeeld over het personage van Katara, gespeeld door Kiawentiio, op X, voorheen Twitter. Daarin zie we waar ze vandaan komt en wat haar missie is in de magische wereld van Avatar.


Als omschrijving stond bij het bericht: "Voor haar stam, voor de wereld en voor zichzelf - deze watermeester is klaar voor elke uitdaging. Maak kennis met Katara in AVATAR: THE LAST AIRBENDER."

Release


Avatar: The Last Airbender zal te zien zijn op 22 februari 2024 bij Netflix.

Aanbevolen artikelen