search
SerieTotaal tipt: drie nieuwe Netflix-series met sterke recensies
Series / Featured

SerieTotaal tipt: drie nieuwe Netflix-series met sterke recensies

Dit zijn de beste Netflix-series die de afgelopen tijd verschenen zijn.

Van brute drugsbaronessen tot He-Man in een nieuw jasje - Netflix heeft van alles wat voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

Hieronder is een overzicht te vinden van de hoogst scorende Netflix-titels van de afgelopen dagen.

Masters of the Universe: Revolution





★★★★☆

Synopsis: Het is techniek tegen magie. He-Man en zijn vrienden bestrijden de duistere krachten van Skeletor in een episch gevecht om het hart van Eternia.

Recensie: "Smith en zijn schrijversteam balanceren alles weer op indrukwekkende wijze. Ze geven de fans wat ze willen en wat ze niet willen maar uiteindelijk toch geweldig vinden. 'Revolution' vormt samen met 'Revelation' de perfecte 'He-Man'-serie voor iedereen: geschikt voor zowel fans van de originele serie die nu van middelbare leeftijd zijn als mensen die die serie nooit hebben gezien."

Lees de rest van de recensie.

Kübra





★★★★☆

Synopsis: Wanneer een man berichten ontvangt die de toekomst lijken te voorspellen, krijgt hij volgelingen – en machtige vijanden.

Recensie: "'Kübra' weet goed gebruik te maken van het geheim als plotmiddel. Het blijft gissen wie achter de berichtjes zit. Is hier sprake van een religieuze entiteit of een technologisch experiment? De hints naar artificiële intelligentie zijn niet alleen merkbaar in het plot, maar ook in de structuur van de serie."

Lees de rest van de recensie.

Griselda





★★★☆☆

Synopsis: Griselda vertelt het verhaal van Griselda Blanco, de toegewijde Colombiaanse moeder die één van de meest lucratieve cartels ooit creëerde.

Recensie: "De serie speelt zich eind jaren zeventig en begin jaren tachtig af. Die periode wordt tot leven gewekt met decors om je vingers bij af te likken. Enkele getoonde locaties kunnen onmogelijk een set zijn, wat betekent dat ergens nog een typische jarenzeventiglobby bestaat, inclusief glazen wandlift."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen