search
Illustere spin-off 'Orphan Black' bijna van start op NPO Start
Series / Trailer

Illustere spin-off 'Orphan Black' bijna van start op NPO Start

In 'Orphan Black: Echoes' wordt Lucy gedwongen te vluchten, op zoek naar haar verloren verleden.

Na de culthit Orphan Black uit 2013 komt nu de spin-off Orphan Black: Echoes eraan. In hetzelfde universum komt ditmaal Lucy in de penarie, die wordt geconfronteerd met haar verloren verleden.

De originele serie volgt Sarah Manning, een zogenaamde con artist, die getuige is van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs. Ze neemt de identiteit van haar dubbelganger over en duikt zo dieper het leven in van haar kloon.

Productie


De Canadese scifi-thriller Orphan Black: Echoes is gemaakt door Anna Fishko en borduurt voort op de originele serie van John Fawcett en Graeme Manson. In de hoofdrol is Krysten Ritter te zien als Lucy.

Het tiendelige seizoen werd in november 2023 al uitgezonden in Australië. Nu volgt in 2024 de release in de VS bij AMC, AMC+ en BBC America, en in Nederland via de NPO.

Nieuwe spin-off


Het verhaal zal gaan over een groep vrouwen die in elkaars leven verwikkeld raken en een spannende reis maken om het mysterie van hun identiteit te ontrafelen.



In het middelpunt staat Lucy die een speciale procedure heeft ondergaan en zich niet kan herinneren wie ze is. Nadat een onbekende man haar lastigvalt, vertrekt ze naar de stad om antwoorden te zoeken.

Release


Orphan Black: Echoes is vanaf 15 februari te zien, met wekelijks twee nieuwe afleveringen, op NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen