search
De Disney-serie waarin Ryan Gosling uit 'Drive' en 'Barbie' zijn debuut als acteur maakte
Series / Specials

De Disney-serie waarin Ryan Gosling uit 'Drive' en 'Barbie' zijn debuut als acteur maakte

Ontdek de avontuurlijke wereld van Young Hercules, waarin Hercules en zijn vrienden vechten tegen mythische wezens.

Als kindacteur viel hij al op omdat hij zoveel verschillende emoties in zijn uitdrukkingen kon leggen. Het was dan ook niet vreemd dat ze bij Disney erg blij met hem waren en zo kreeg hij al snel een leuke act bij The Mickey Mouse Club. We hebben het natuurlijk over Ryan Gosling.

Tegenwoordig is hij een wereldwijd fenomeen met films als The Notebook, The Ides of March, Crazy Stupid, Love, La La Land op zijn naam.

Kaskraker


Het afgelopen jaar voegde hij daar nog de kaskraker Barbie aan toe. De critici waren dol op zijn optreden in de film en het levert hem een nominatie op als Beste acteur in een bijrol bij de Oscars.

Echter zijn eerste serieuze tv-debuut was de hoofdrol in de twee jaar durende Disney-serie Young Hercules. De serie vertelt de verhalen van Hercules als tiener toen hij zijn krijgers vaardigheden leerde op Cheiron's Academy.

Bandieten


Samen met zijn vrienden Lolaus, Jason en Lilith vecht hij tegen zijn broer Ares, andere goden zoals Strife, Discord en Bacchus, en tegen verschillende bandieten en mythische beesten. Een serie vol actie, fantasy en avontuur.



Young Hercules is een avontuurlijke televisieserie die werd uitgezonden van 1998 tot 1999. De serie volgt de jonge jaren van Hercules, de halfgod uit de Griekse mythologie. Hij wordt neergezet als een moedige, slimme en charismatische jonge man die op de berg Olympus traint om een ware held te worden.

Kleurrijke wereld


De serie speelt zich af in een kleurrijke wereld vol mythologie, goden, monsters en magie. Samen met zijn trouwe vrienden beleven ze spannende avonturen, terwijl ze de confrontatie aangaan met tal van bovennatuurlijke wezens en kwaadwillende schurken.



De serie slaagt erin om de klassieke mythologische figuren en legendes op een frisse en eigentijdse manier te presenteren, waardoor het zowel jongere als oudere kijkers aanspreekt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen