search
Scifi-serie '3 Body Problem' doet meteen iets dat de fans van 'Game of Thrones' verschrikkelijk vonden

Scifi-serie '3 Body Problem' doet meteen iets dat de fans van 'Game of Thrones' verschrikkelijk vonden

De showrunners hebben laten weten dat ze een vergelijkbare benadering als bij 'Game of Thrones' gaan hanteren.

Tom Veldman
Over iets minder dan twee maanden keren de beruchte Game of Thrones-showrunners terug op het televisietoneel. David Benioff en D.B. Weiss waren verantwoordelijk voor de meest succesvolle serie ooit, maar kregen ook veel kritiek.

Een van de kritiekpunten was dat ze te weinig trouw waren aan het bronmateriaal. Vooral na seizoen 4 begon de serie steeds meer af te wijken van de boeken van George R.R. Martin.

3 Body Problem


3 Body Problem is nog niet eens van start gegaan, maar Benioff en Weiss hebben al laten weten dat er wederom grote verschillen zullen zijn met de originele boeken van Liu Cixin.

De boeken hebben een enorm aantal personages, spelen zich af over een grote tijdsperiode en gaan diep in op complexe wetenschappelijke onderwerpen. Daarbij moet je denken aan de quantummechanica en nanotechnologie.

21 maart


''We hebben Liu's zegen om dingen te veranderen'', lieten Benioff en Weiss weten in een interview met The Hollywood Reporter. ''Hij wist dat we veel veranderingen moesten doorvoeren om het geschikt te maken voor televisie.''Hoe een en ander gaat uitpakken gaan we zien vanaf 21 maart. Dan gaat 3 Body Problem van start op Netflix. Alle acht episodes van het eerste seizoen staan gepland om tegelijkertijd te verschijnen op de streamingsdienst.

Aanbevolen artikelen