search
Deze loeispannende crimeserie over paranormale seriemoordenaar is vanaf 9 februari eindelijk te zien op Netflix
Series / Nieuws

Deze loeispannende crimeserie over paranormale seriemoordenaar is vanaf 9 februari eindelijk te zien op Netflix

De serie 'A Killer Paradox' is vanaf 9 februari te zien op Netflix.

De thrillerserie A Killer Paradox zal vanaf 9 februari te zien zijn op Netflix. Het betreft hier een Zuid-Koreaanse serie van acht afleveringen, met hoofdrollen voor Choi Woo-shik, Son Suk-ku en Lee Hee-jun.

De serie, die is geregisseerd door Lee Chang-hee en is geschreven door Kim Da-min gaat over een volstrekt normale man die door omstandigheden een seriemoordenaar wordt en een politieagent die vastbesloten is om hem te stoppen.

Plot


De onopvallende student Lee Tang (gespeeld door Choi Woo-Sik) leidt een redelijk doorsnee universiteitsleven. Tijdens zijn bijbaan in een buurtwinkel raakt hij verwikkeld in een gevecht met een brutale dronken man, wat per ongeluk fataal afloopt. Geschrokken door het besef dat hij een persoon heeft gedood, vreest hij dat zijn leven verwoest kan zijn.

Het blijkt echter dat de overleden man een seriemoordenaar is die al vier jaar lang gezocht wordt en Lee Tang ontdekt dat hij een bijzondere gave heeft: het vermogen om slechte mensen die het verdienen te sterven, te herkennen. Lee Tang transformeert al snel tot een seriemoordenaar die deze kwaadaardige individuen uit de weg ruimt.

Instinct


Detective Jang Nan-Gam (gespeeld door Son Suk-Ku) onderzoekt de eerste moordzaak. Zijn instinct als detective doet hem vermoeden dat Lee Tang de dader is.



Kijk A Killer Paradox vanaf 9 februari hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen