search
Miley Cyrus' indrukwekkende Instagram inkomen: dit is hoeveel ze verdient per foto
Series / Celebrity

Miley Cyrus' indrukwekkende Instagram inkomen: dit is hoeveel ze verdient per foto

De populaire Miley Cyrus verdient met één enkele foto op Instagram echt ongelofelijk veel.

Het is geen geheim dat A-list celebrities ongelofelijk veel verdienen. Niet alleen aan hun films of series, maar ook aan hun sociale media. Het bedrag dat de wereldberoemde Miley Cyrus verdient aan één enkele Instagram-post laat mensen steil achterover slaan.

Cyrus staat al van jongs af aan in de spotlight. Niet alleen omdat ze de dochter is van countryster Billy Ray Cyrus, maar ook door haar eigen Disney Channel-serie Hannah Montana toen ze nog maar 13 jaar oud was.

Sociale media


Nadat Hannah Montana eindigde, bleef de bekendheid van Cyrus groeien door haar carrière als zangeres en actrice. Op het moment van schrijven heeft ze maar liefst 216 miljoen volgers op sociale media.

Dit betekent dat ze heel wat aan één Instagram-post kan verdienen. Cyrus is ondertussen zo populair dat ze tussen naar schatting ongeveer $340.346 - $567.243 (€315.313 - €525.522) kan vragen per post, aldus Influencer Marketing Hub. Voor advertenties zoals hieronder te zien, kan Cyrus €1 miljoen vragen.

Een ‘laag’ bedrag


Hoewel deze bedragen voor velen als absurd hoog worden ervaren, zijn er beroemdheden die nog veel meer verdienen met één post.

Bekijk op instagram


Bovenaan de top 10 staat Cristiano Ronaldo. Hij verdient naar schatting iets minder dan €3 miljoen per post. Selena Gomez staat hier net iets onder met net iets minder dan €2,5 miljoen per post. Verrassend genoeg staat Beyoncé onder Gomez met ongeveer €1,8 miljoen per post.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen