search
Keira Knightley op eerste foto uit Netflix-spionageserie 'Black Doves'
Series / Nieuws

Keira Knightley op eerste foto uit Netflix-spionageserie 'Black Doves'

De eerste foto's van de nieuwe Netflix-serie Black Doves met Keira Knightley is nu te zien.

Netflix is druk bezig met de gloednieuwe serie Black Doves. De misdaadserie heeft al voor veel opschudding gezorgd en nu heeft de streamingdienst de eerste foto met wereldster Keira Knightley gedeeld.

Knightley is vooral bekend van kostuumdrama’s zoals Pride and Prejudice, maar vorig jaar heeft ze met de film Boston Strangler bewezen dat ze ook steengoed is in een thriller.

Netflix


Black Doves volgt het verhaal van Helen (Knightley), een spion die getrouwd is met een politicus. De afgelopen 10 jaar heeft Helen al veel geheimen over haar man doorgespeeld naar de organisatie waar ze voor werkt: Black Doves.

Wanneer haar affaire, Jason, vermoord wordt, wordt de hulp van Helens oude vriend Sam (Ben Whishaw) ingeschakeld voor haar eigen veiligheid.

De eerste foto’s


Onlangs heeft Netflix op Twitter de eerste foto’s van Black Doves gedeeld met de tekst: 'Keira Knightley, Ben Whishaw en Sarah Lancashire spelen de hoofdrol in BLACK DOVES'.



De foto’s geven weinig weg over de serie. Keira Knightley is te zien terwijl ze over haar schouder kijkt en Ben Whishaw staat op de foto met een wapen en een uiterst geconcentreerde blik.

Te streamen op Netflix


Hoewel er nog weinig bekend is over de details van Black Doves, wordt het met deze foto's duidelijk dat de serie vol actie zal zitten. Black Doves zal waarschijnlijk eind 2024 of 2025 in première gaan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen