search
Eindelijk duidelijkheid over de terugkeer van 'That '90s Show'
Series / Nieuws

Eindelijk duidelijkheid over de terugkeer van 'That '90s Show'

Fans zitten ongeduldig te wachten op seizoen 2 van That '90s Show, maar gelukkig is er nu iets meer duidelijkheid over de planning.

In de jaren 90 was That '70s Show één van de populairste series en nu, een goede 20 jaar later, neemt een nieuwe generatie Point Place over. Het eerste seizoen van That '90s Show is ongelofelijk goed ontvangen, maar Netflix is niet heel duidelijk geweest over het tweede seizoen.

In februari 2023 liet Netflix weten dat That '90s Show officieel verlengd was voor een tweede seizoen. Ook werd toen bekendgemaakt dat seizoen 2 opgesplitst zal worden in meerdere delen.

Seizoen 2


In de originele planning was Netflix van plan om in mei 2023 te beginnen met filmen tot september, maar helaas is dat niet gelukt door de WGA-stakingen.

Onlangs liet Netflix met hun 'Next on Netflix '-event weten dat That '90s Show seizoen 2 in de zomer van 2024 te zien zal zijn. Naar schatting zal seizoen 2 tussen juli en september 2024 uitkomen. Een precieze datum is echter nog niet bekend.

De nieuwe planning


Meteen nadat de stakingen in 2023 gestopt waren, was de productie van That '90s Show weer van start gegaan. Ook is bekendgemaakt dat de vriendengroep en Red en Kitty weer terugkeren in seizoen 2.



Daarnaast zal de cast van That '70s Show vaker terugkeren voor een gastrol. Zo zullen Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Ashton Kutcher (Kelso), Mila Kunis (Jackie) en Wilmer Valderrama (Fez) ook in seizoen 2 weer te zien zijn.

Te streamen op Netflix


Stream That '90s Show op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen