search
Netflix cancelt weer een serie na slechts één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt weer een serie na slechts één seizoen

De komische actieserie 'Obliterated' deed het erg goed op Netflix maar wordt toch gecanceled.

Netflix cancelt weer eens een serie. Dit keer haalt de streamer de stekker alweer uit de actie-komedieserie Obliterated, na slechts één seizoen.

De serie gaat over een Special Forces-team vol met knappe mensen die de verijdeling van een bomaanslag viert met een nacht vol met alle geneugden des levens, maar dan plotseling te horen krijgt dat hun missie nog helemaal niet voorbij blijkt te zijn.

Kater


Er zit dus niets anders op dan hun roes uit te slapen en weer aan het werk te gaan. Daar is echter amper tijd voor. De bom die zij ontmanteld dachten te hebben blijkt nep te zijn en nu moeten ze met hun zware katers op zoek naar de echte bom.

Nick Zano speelt teamleider Chad McKnight en Shelley Henning geeft gestalte aan CIA-agente Ava Winters. Obliterated is afkomstig van Cobra Kai-makers Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. De reeks bestaat uit acht afleveringen.

Top 10


De serie stond een flink aantal weken in de top 10 van de best bekeken series op Netflix, maar kennelijk was het allemaal niet voldoende om er een vervolg aan te geven.



Kijk de serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen