search
In 2023 was 'Poker Face' een groot succes: waar blijft seizoen 2?
Series / Nieuws

In 2023 was 'Poker Face' een groot succes: waar blijft seizoen 2?

'Poker Face' seizoen 2 laat wat langer op zich wachten, maar fans hoeven zich geen zorgen te maken.

De serie Poker Face was afgelopen jaar een enorme hit. Kijkers kijken dan ook uit naar een tweede seizoen, dat eerst zelfs gepland stond voor 2023. Helaas is er officieel een vertraging aangekondigd, die te maken heeft met de stakingen in Hollywood. Maar wanneer kunnen we het tweede seizoen wel verwachten?

De WGA-stakingen zorgden ervoor dat bijna alle series die momenteel werken aan een nieuw seizoen vertraging op hebben gelopen. Dat is dus ook het geval bij Poker Face seizoen 2. De spanning bouwt hierdoor alleen maar op bij fans.

Geheim plot


Seizoen 1 eindigde namelijk op een zenuwslopend moment, waarbij het net rondom het moordmysterie op het hoogtepunt van complexiteit was gekomen. De serie gaat over casinowerkneemster Charlie Cale (Natasha Lyonne), die op de vlucht is voor haar baas nadat er een verdachte dood heeft plaatsgevonden.

Cale heeft de gave dat ze direct leugens kan detecteren. Onderweg komt ze interessante personages tegen en lost ze moorden op. Het plot van seizoen 2 wordt nog geheim gehouden, maar Charlie gaat ongetwijfeld weer verder waar ze gebleven was.

Originele structuur


Makers Nora en Lilla Zuckerman hebben aangegeven dat er in het tweede seizoen elementen in het verhaal zullen worden verwerkt waarvoor in seizoen 1 geen plek was. De originele structuur van de serie zal aangehouden worden, waarbij weer verschillende personages en moordzaken uitgediept worden.



Dat betekent dus dat er net als in seizoen 1 iedere aflevering nieuwe personages geïntroduceerd worden. Het zou daarnaast goed kunnen dat de serie zich dit keer niet alleen in de VS af gaat spelen, maar ook in andere landen.

Mid-2024


De stakingen hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe seizoen pas dit jaar uitkomt, maar gelukkig hoeven we nu niet meer zo lang te wachten. Er is nog geen officiële releasedatum, maar we kunnen uitgaan van mid-2024.

Bekijk seizoen 1 van Poker Face op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen