search
Komt deze Oscar-genomineerde acteur naar 'The Last of Us' seizoen 2?
Series / Nieuws

Komt deze Oscar-genomineerde acteur naar 'The Last of Us' seizoen 2?

De acteur in kwestie maakte zijn opwachting in de tweede game, dus waarom niet in het tweede seizoen van de serie?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeffrey Wright, die komende maand kans maakt op een Oscar voor zijn rol in American Fiction en eerder al te zien was in de game The Last of Us Part II, heeft laten weten dat hij niet uitsluit dat hij ook in de HBO-serie te zien zal zijn.

The Last of Us geldt momenteel als een van de grootste franchises in de entertainment-industrie; in zowel de game-sector als in de wereld van series.

In de spotlight


En ondanks dat er maar twee games in de reeks zijn, heeft PlayStation er door allerhande re-released alles aan gedaan om de titel in de 'spotlight' te houden.

Niet meer dan logisch ook, want na het succes van het eerste seizoen van de serie zijn er meer mensen dan ooit benieuwd naar de games van Naughty Dog.

Hoe wordt het verhaal opgesplitst?


De opnames van het tweede seizoen gaan zeer snel van start en zullen de tweede game verfilmen. Daar zal het echter niet bij blijven, want naar verwachting zal het verhaal van de tweede game bestaan uit meerdere serie-seizoenen.Één personage uit de tweede game waar we nog niks over hebben gehoord is Isaac Dixon, de leider van de WLF. Dat personage komt opdagen in de tweede helft van de game, dus komt mogelijk niet eens voor in het tweede seizoen.

De Wright acteur?


Hoe het ook zij; acteur Wright (No Time to Die, The Batman) speelde Dixon in de game. En fans willen graag weten of hij zal terugkeren voor de rol in de serie. Toen GamesRadar Wright hiernaar vroeg antwoordde hij simpelweg met: "Alles is mogelijk. We zullen zien."

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van The Last of Us te streamen zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen