search
Deze kijkcijferkanonnen krijgen dit jaar helaas geen vervolg meer op Netflix
Series / Nieuws

Deze kijkcijferkanonnen krijgen dit jaar helaas geen vervolg meer op Netflix

Deze kijkcijferkanonnen krijgen dit jaar helaas nog geen vervolg op Netflix. Hoe lang moeten we nog wachten?

Zodra de stakingen van schrijvers en acteurs ten einde kwamen, was iedereen zeer enthousiast. Eindelijk kunnen er weer series worden opgenomen. Helaas is die toekomst voor deze drie Netflix-series nog niet zo nabij als we zouden willen.

Stranger Things (Seizoen 5)


Netflix's topserie Stranger Things, bestaat al bijna een decennium, maar heeft tot nu toe slechts vier seizoenen gehad. Het vijfde en laatste deel van de serie is ernstig beïnvloed door de stakingen van WGA en SAG-AFTRA in 2023. De productie van seizoen 5 is pas afgelopen januari begonnen. Het nieuwe seizoen van acht episodes wordt pas uitgebracht in 2025.

Kijk deze serie hier op Netflix.

Wednesday (Seizoen 2)


Deze succesvolle bovennatuurlijke serie over de welbekende familie Addams maakte indruk toen deze in 2022 in première ging. In 2023 werd de productie van het nieuwe seizoen belemmerd door een aantal factoren, van de eerder genoemde stakingen tot een verandering van de opnamelocatie. Naar verluidt begint het filmen van seizoen 2 van Wednesday pas in april van dit jaar in Ierland, waardoor een release dit jaar onmogelijk is.

Kijk deze serie hier op Netflix.

One Piece (Seizoen 2)


Ondanks de stakingsonrust wist One Piece het publiek in te verrassen. De live-action adaptatie van de gelijknamige manga van Eiichiro Oda bleek een hit te zijn en werd snel vernieuwd voor een tweede seizoen. Echter, het werk aan het tweede deel begon pas nadat de stakingen waren beëindigd, wat betekent dat het nog in productie is en waarschijnlijk niet zal verschijnen voor 2025.

We moeten helaas dus echt nog even een jaartje wachten totdat deze series weer een vervolg krijgen.

Kijk deze serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen