search
De fantasy-hit 'Charmed' (1998): De duistere kant eindelijk onthuld door Phoebe-actrice
Series / Nieuws

De fantasy-hit 'Charmed' (1998): De duistere kant eindelijk onthuld door Phoebe-actrice

Tot op de dag van vandaag krijgt de serie over de Halliwell-zussen genoeg aandacht.

Charmed liep in eerste instantie acht seizoenen lang, van 1998 tot 2006. Prue (Shannen Doherty), PIper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano) speelden drie zussen die afstamden van een lange lijn van heksen.

Na het derde seizoen werd Doherty ontslagen en werd Rose McGowan de nieuwe Halliwell-zus genaamd Paige. Geruchten over een vete tussen Doherty en Milano deden vervolgens vele jaren lang de ronde. Tijdens de MegaCon in Orlando gaf Milano eindelijk meer openheid van zaken.

Geen makkelijke


Doherty en Combs gaven destijds aan dat hun collega geen makkelijke tante was. Milano zou zelfs het ontslag van Doherty geëist hebben omdat ze haar aanwezigheid als onprettig ervaarde.

Doherty zelf gaf aan dat ze geen idee had van wrijving tussen haarzelf en Milano totdat de producenten haar dit kwamen vertellen. Het moeilijke gedrag van haar collega en het feit dat ze haar rol als Prue kwijtraakte gingen haar destijds niet in de koude kleren zitten.

Negativiteit


Milano werd door een fan rechtstreeks naar deze situatie gevraagd en ontkende de beschuldigingen niet. Milano: "Ik vind het ongelooflijk jammer dat een serie die zoveel heeft betekend voor zoveel mensen nog steeds met deze negativiteit te kampen heeft".



"De afgelopen jaren heb ik hard aan mezelf gewerkt en aan mijn eigen trauma's. Mensen die gekwetst zijn, kwetsen op hun beurt weer anderen. Of ik zou willen dat we gezamenlijk op één podium zitten? Ja, dat zou ik absoluut willen, helemaal wanneer je bedenkt dat het vijfentwintig jaar geleden is," aldus Milano.

Waar te zien?


Kijk Charmed in zijn geheel op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen