search
De belangrijkste vragen die 'Bridgerton' in seizoen 3 moet beantwoorden

De belangrijkste vragen die 'Bridgerton' in seizoen 3 moet beantwoorden

Seizoen 3 van 'Bridgerton' gaat hopelijk deze overgebleven vragen uit seizoen 2 beantwoorden.

Nina Beerendonk
Het wachten is bijna voorbij: het derde seizoen van Bridgerton verschijnt later dit jaar op Netflix. Het duurde lang voordat we informatie kregen over het nieuwe seizoen, maar nu zijn er zelfs al eerste beelden verschenen.

In seizoen 3 zien we eindelijk het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Hoewel het seizoen daarop focust, zijn er ook nog een paar vragen overgebleven naar aanleiding van het tweede seizoen. Die zullen hopelijk in dit seizoen beantwoord worden.

Wordt Lady Whistledown ontmaskerd?


Een van de vragen die over is gebleven, is wat Eloise gaat doen nu ze de waarheid weet over Lady Whistledown. Ze is er aan het einde van seizoen 2 achter gekomen dat haar beste vriendin Penelope in het geheim deze roddelkoningin is. Ze heeft Penelope geconfronteerd, maar gaat ze de informatie naar buiten brengen of niet?

Er is echter nog een personage dat de geheime identiteit van Penelope zou kunnen onthullen, als Eloise ervoor kiest dit niet te doen. In seizoen 2 leerde Eloise de winkelassistent Theo kennen. Hun relatie wordt door Lady Whistledown bekendgemaakt, wat zorgt voor een schandaal. Zal Theo wraak nemen door haar te ontmaskeren?

Wie gaan er trouwen?


Na het tweede seizoen bleven er ook vragen over die gaan over het personage Edwina Sharma. De zus van Kate had eigenlijk moeten trouwen met Anthony, maar dat gebeurde natuurlijk niet. Zou Edwina dit seizoen wel gaan trouwen? Queen Charlotte heeft haar neef Prince Friedrich al geopperd, dus wie weet wordt dat een match.En als we het toch over trouwen hebben, wat gaat er dit seizoen gebeuren met Benedict? Zoals de meeste fans weten, had dit seizoen volgens de boeken eigenlijk moeten focussen op zijn liefdesverhaal. Aan het einde van seizoen 2 lijkt het erop dat hij stopt met de kunstacademie. Gaan we het begin zien van zijn liefdesverhaal, of moet hij eerst nog een identiteitscrisis overwinnen?

Wat gaat er gebeuren met Penelope?


De belangrijkste vraag die het nieuwe seizoen moet behandelen, is hoe het verder gaat met Penelope als Lady Whistledown. Ze staat op het punt om ontmaskerd te worden. Als ze doorgaat, zou dat snel de donkere kant op kunnen gaan. Zien we Penelope in dit seizoen veranderen in een schurk, of gebruikt ze haar macht voor het goede?We moeten nog tot de lente wachten om een antwoord te krijgen op deze vragen. Bridgerton seizoen 3 is vanaf 16 mei te zien op Netflix.

Aanbevolen artikelen