search
Hoe is het tegenwoordig toch met Kunal Nayyar, die 'Raj' speelde in 'The Big Bang Theory'?

Hoe is het tegenwoordig toch met Kunal Nayyar, die 'Raj' speelde in 'The Big Bang Theory'?

Hoe is het met Kunnar Nayyar? Hij speelde de bijzondere 'Raj' in 'The Big Bang Theory'.

Bas de Kramer
Rajesh Koothrappali is een van de personages uit The Big Bang Theory. Dit personage werd vanaf de start van de serie, in 2007, gespeeld door de Engelse acteur Kunal Nayyar. Hoe is het tegenwoordig eigenlijk met hem?

Raj


Het personage Raj heeft een aantal eigenaardigheden. Zo durfde hij in het eerste seizoen absoluut niet met vrouwen te praten, pas in latere seizoenen ging dit hem ietsje beter af. Uiteindelijk wees hij zelfs een huwelijksaanzoek af, dit staat symbool voor de groei van het personage van een behoeftig personage naar iemand die voor zichzelf op kan komen.

Nayyar


Kunal Nayyar is geboren op 30 april 1981 in Londen. Na zijn studie aan de University of Portland, verhuisde Nayyar naar de Verenigde Staten om acteerlessen te volgen aan de Temple University in Philadelphia. Uiteindelijk leidde dit tot zijn doorbraakrol als Rajesh "Raj" Koothrappali in The Big Bang Theory.

Hij kreeg gelijk na afloop van de serie een filmrol als dokter in Sweetness in the Belly. In 2020 speelde hij een gastrol in Criminal: UK waarmee hij een BAFTA-nominatie verdiende. Ook speelde hij in de familiekomedie Think Like a Dog.

In 2022 kreeg hij een hoofdrol in de tv-serie Suspicion en speelde in de film The Storied Life of A.J. Fikry. Nayyar heeft zich na The Big Bang Theory dus flink verder kunnen ontwikkelen als acteur.

Miss India


Nayyar is verder getrouwd met model, actrice en Miss India, Neha Kapur.

Bekijk op instagram


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Aanbevolen artikelen