search
Prachtige foto's uit geschrapte 'Game of Thrones'-serie 'Bloodmoon' met Naomi Watts

Prachtige foto's uit geschrapte 'Game of Thrones'-serie 'Bloodmoon' met Naomi Watts

Al in 2018 ging de stekker uit de pilotaflevering Bloodmoon, en nu hebben we eindelijk de eerste foto's van Naomi Watts.

Bram de Groot
In 2018 bestelde HBO een pilotaflevering voor de eerste spin-off van Game of Thrones die in 2019 afgerond werd. De pilot heet Bloodmoon, maar ondanks dat deze werd opgenomen is deze nooit uitgezonden.

Nu zijn via de Twitter/X-pagina westerosies vier foto's gelekt uit Bloodmoon van regisseur SJ Clarkson, die bekend is van de Netflix/Marvel-serie Jessica Jones en de aanstaande Marvel-film Madame Web.

Naomi Watts


Op de gelekte foto's zien we actrice Naomi Watts, bekend uit films als The Impossible en 21 Grams, als het hoofdpersonage dat werd omschreven als "een charismatische socialite die een duister geheim verbergt".

De afgebroken pilot moest de start geven aan een serie die zich 10.000 jaar voor Game of Thrones af zou spelen, in de periode 'Age of Heroes'. In die periode werden de zogenaamde 'Houses' opgericht, betraden de White Walkers voor het eerste Westeros en grepen de Andals de macht in Westeros na een aanval vanuit Essos.

Gecanceld


In 2020 sprak Watts over het stopzetten van Bloodmoon en zei: ""Het spijt me. Ik voel de pijn. Ik ging er al helemaal in op. Ik was geen grote fan en had de serie pas gezien toen ik werd aangenomen. Na een paar maanden was ik helemaal bij en werd ik helemaal door elkaar gegooid. Het is gewoon geweldig."

Bekijk de foto's van Naomi Watts op X/Twitter.

Volgens de beschrijving op X/Twitter ging de pilotaflevering vooral over een bruiloft tussen een Stark en een Casterly, die plaatsvindt op Casterly Rock.

Toekomst


Dit jaar verschijnt seizoen 2 van House of the Dragon op HBO Max en er wordt gewerkt aan de serie A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, gebaseerd op het verhalenreeks Tales of Dunk and Egg van George R. R. Martin.

Aanbevolen artikelen