search
'How I Met Your Mother': Ted Mosby kon de naam van zijn gekke ex niet herinneren
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother': Ted Mosby kon de naam van zijn gekke ex niet herinneren

Oeps! Ted Mosby is de naam van zijn ex compleet vergeten, maar dit weet hij nog wel...

Daten kan al snel leiden tot ongemakkelijke situaties. Iedereen heeft wel een verhaal van een date die niet zo goed verliep of een stomme uitspraak die alles verpestte. Ted Mosby van How I Met Your Mother heeft ook zo’n soort verhaal.

Ted Mosby vertelt in How I Met Your Mother zijn kinderen het verhaal van hoe hij hun moeder heeft leren kennen. Hij vertelt over heel veel oude vriendinnen, totdat hij bij één speciale ex komt. De ex van wie hij de naam is vergeten.

De gamer


Dit klinkt heel erg verschrikkelijk en hoewel dit zeker wel Teds eigen schuld is, is het niet zo erg als het klinkt. Ted ontmoet Carol tijdens het spelen van World of Warcraft en haar gebruikersnaam is Blah-Blah.

Het is niet ongebruikelijk dat ze haar echte naam niet gebruikt heeft, aangezien veel gamers dat doen. Echter, hierdoor associeerde Ted haar met de naam Blah-Blah in plaats van haar echte naam.

Vergeten


Hun relatie duurde niet heel erg lang en tegen de tijd dat Ted het verhaal aan zijn kinderen vertelde, was hij haar echte naam al lang vergeten. Het enige dat hij nog goed kon herinneren was haar gebruikersnaam Blah-Blah.



Dus hoewel het niet heel erg netjes was dat hij haar naam niet meer wist, is het uiteindelijk niet zo verschrikkelijk als het lijkt. En om de klap nog een beetje te verzachten: iedereen heeft wel eens moeite met namen (al zullen niet veel mensen de naam van hun ex vergeten).

Te streamen op Disney+


Stream How I Met Your Mother op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen