search
Gekibbel rond 'Charmed' gaat door: Shannen Doherty reageert op Alyssa Milano
Series / Celebrity

Gekibbel rond 'Charmed' gaat door: Shannen Doherty reageert op Alyssa Milano

De serie kwam bijna 20 jaar geleden tot een einde, maar de rommelige situatie van de eerste seizoenen is nog steeds niet opgelost en uitgepraat.

Charmed is een iconische serie over drie zussen die heksen blijken te zijn. Jammer genoeg is de zussenliefde achter de schermen niet helemaal te voelen. Het drama en de ruzies van de actrices is ongeveer net zo bekend als het verhaal op het scherm.

Afgelopen december vertelde Holly Marie Combs op de podcast van Shannen Doherty dat Alyssa Milano in het begin van de serie naar producent Jonathan Levin was gegaan. Daar zou ze, volgens Combs, hebben gezegd dat Doherty ontslagen moest worden en dat zij anders weg zou gaan.

Milano of Doherty


Terwijl Milano nu zegt dat ze "verdrietig" is over deze beschuldigingen, probeert Doherty de waarheid aan het licht te stellen op haar podcast. Volgens haar "doet de waarheid er echt toe". Vooral "op dit punt in [haar] leven, met [haar] gezondheidsdiagnose en met het elke dag vechten tegen een gruwelijke ziekte". De actrice is namelijk gediagnosticeerd met kanker.

Ze vervolgde: "Ik moet kunnen genezen van een levensonderhoud dat mij [en mijn familie] werd ontnomen omdat iemand anders nummer één op de lijst wilde staan. Dat is de waarheid."

Steun


Rose McGowan, die de derde zus speelde na het vertrek van Doherty, steunde haar oudste 'zus'. Ze zei: "We hebben je zo lang mogelijk beschermd."

Bekijk op instagram


Combs liet op de podcast ook weten hoe de situatie aan haar is uitgelegd: "Het was niet onze bedoeling, maar we zijn in deze hoek gedreven – we bevinden ons eigenlijk in deze positie waarin het het een of het ander is. Ons werd verteld [door Alyssa] dat zij het is of [Shannen] en Alyssa heeft gedreigd ons of een vijandige werkomgeving aan te klagen."

Andere keuzes


Met alle levenservaring en kennis die ze nu heeft, had Doherty gewild dat ze toen een rechtszaak aangespannen zou hebben: "De geruchten volgden mij hoe dan ook. De geruchten waren er en ik kreeg niet betaald. Je ziet er gek uit als je een hitserie na drie seizoenen verlaat."

Bekijk op instagram


Ook Milano reageerde onlangs op MegaCon weer op de rommelige situatie: "Ik ben het meest verdrietig dat een serie die zoveel voor zoveel mensen heeft betekend, is aangetast door een giftigheid die tot op de dag van vandaag, bijna een kwart eeuw later, nog steeds plaatsvindt."

Te streamen op Prime Video


Stream Charmed op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen