search
Slecht nieuws voor Jon Snow: Er zijn signalen dat 'Game of Thrones'-spin-off niet doorgaat

Slecht nieuws voor Jon Snow: Er zijn signalen dat 'Game of Thrones'-spin-off niet doorgaat

Is alle hoop verloren voor de nieuwe spin-off over Jon Snow?

Adriënne Koolen
Game of Thrones is misschien wel één van de grootste en bekendste franchises op de hele wereld. Het is dan ook te verwachten dat fans nieuwe series en spin-offs willen. Echter, de makers zouden terughoudend zijn om deze te maken.

Na het einde van Game of Thrones werd er al snel besloten om een prequel-serie te maken en zo is House of the Dragon ontstaan. Dit zorgde voor veel geruchten over andere spin-offs die zich zouden focussen op andere personages.

De serie over Jon Snow


Er was dan ook veel hype over de spin-off over Jon Snow, SNOW, maar nu lijkt het alsof deze serie helemaal niet gemaakt gaat worden.

Joanna Robinson verscheen onlangs op de podcast The Watch, waarin ze vertelde over SNOW. Ze vertelde: "Kit Harrington had zoiets van: 'We gaan een Jon Snow-serie maken', maar ik heb gehoord dat het niet gaat gebeuren, maar ik kan het mis hebben".

Niet verrassend


Hoewel het erg jammer is om dit te horen, is het niet erg verrassend. Iedereen weet namelijk waar Game of Thrones de mist mee ingegaan is. Vanaf het moment dat de serie zich niet aan het bronmateriaal van George Martin hield, begon de ondergang.

Bekijk op instagram


House of the Dragon had genoeg bronmateriaal om een serie over te maken en dat is precies waarom de serie zo’n succes is. SNOW heeft geen bronmateriaal om zich aan te houden. Het is dan ook logisch dat HBO bang is voor eenzelfde soort ondergang als bij Game of Thrones en simpelweg dit risico niet durft te namen.

Game of Thrones is te streamen op HBO Max.

Aanbevolen artikelen