search
Binnenkort nieuw op Netflix: De spectaculaire actieserie 'House of Ninjas'
Series / Trailer

Binnenkort nieuw op Netflix: De spectaculaire actieserie 'House of Ninjas'

Volgende week staat er weer een Japanse en fraai ogende actieserie op Netflix.

Netflix heeft de volledige trailer onthuld voor de serie House of Ninjas. Het betreft een Japanse Netflix Original, geregisseerd door Dave Boyle, bekend van onder andere de film Man from Reno uit 2014.

Zoals de titel al aangeeft gaat de serie over Ninjas. In House of Ninjas maken we kennis met de 'Tawara Family' en we volgen waarschijnlijk vooral de zoon Haru Tawara, gespeeld door Kento Kaku.

Waar gaat de serie over?


In de actieserie zien we dat het gezin Tawara zich al enkele jaren heeft teruggetrokken uit het ninjaleven. Maar het verleden haalt de disfunctionele Tawara's in en ze moeten weer in actie komen om via een aantal schimmige missies het hoofd te bieden aan bedreigende gebeurtenissen.

Naast zoon Haru zien we ook zijn vader Souichi Tawara (Yosuke Eguchi), zijn moeder Yoko Tawara (Tae Kimura), zijn oudste broer Gaku Tawara (Kengo Kora), zijn jongere zus Nagi Tawara (Aju Makita) en zijn oma Taki Tawara (Nobuko Miyamoto).

Volgende week


House of Ninjas of Shinobi No Le verschijnt op 15 februari online op Netflix en hieronder bekijk je de volledige trailer voor de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen