search
'Yellowstone'-bedenker maakt nieuwe serie met Demi Moore
Series / Nieuws

'Yellowstone'-bedenker maakt nieuwe serie met Demi Moore

Na het succes van Yellowstone, Tulsa King, Lioness en Mayor of Kingstown is het nu de beurt aan Landman.

Demi Moore zal de cast versterken van Taylor Sheridan's nieuwe Paramount+-dramaserie Landman, waarvan de opnames net zijn begonnen in Fort Worth, Texas.

De serie speelt zich af in de ruwere delen van het hedendaagse Texas en laat zien hoe mensen op zoek zijn naar rijkdom in de harde wereld van oliewinning.

Van podcast naar serie


Landman is gebaseerd op de elf-delige podcast-reeks Boomtown en moet het verhaal zowel laten zien vanuit het perspectief van de oliewerkers als de miljardairs die er het meeste aan verdienen.

Moore zal de rol spelen van Cami, de echtgenote van Tommy Norris (Billy Bob Thornton), een van de machtigste oliebaronnen in Texas.

Cast vol mooie namen


Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor o.a. Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie en Paulina Chávez.



Christian Wallace doet dienst als uitvoerend producente, en dat geldt ook voor Sheridan, David C. Glasser, ​David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari​, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay.

Comeback voor Demi


Moore is momenteel te zien in het tweede seizoen van Ryan Murphy's anthology-serie Feud: Capote vs. The Swans en de film The Substance naast Margaret Qualley.

Het is nog onduidelijk wanneer Landman te streamen zal zijn via SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen