search
Deze 4 razend spannende actiethrillers op Netflix houden je aan de buis gekluisterd

Deze 4 razend spannende actiethrillers op Netflix houden je aan de buis gekluisterd

Met deze spannende series van Netflix vliegen jouw avonden voorbij.

Mitchell van Vuren
Voor een spannende avond op de bank zit je met deze 4 bikkelharde actiethrillers op Netflix helemaal goed. Kijk gauw of je onderstaande series al gezien hebt.

Fool Me OnceWanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.Hit & RunEen man die zoekt naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen en intriges, dat reikt van New York tot Tel Aviv. Bekijk nu bij Netflix.Pax MassiliaTerwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.Copycat KillerEen seriemoordenaar profiteert van de mediabelangstelling voor zijn moorden en manipuleert zijn slachtoffers, de politie en de media, waardoor de moorden een mediageniek spektakel worden. Bekijk nu bij Netflix.

Aanbevolen artikelen