search
Fan van Britse topseries zoals 'Peaky Blinders' en 'The Crown'? Deze drie Britse series zijn ook op Netflix te streamen!

Fan van Britse topseries zoals 'Peaky Blinders' en 'The Crown'? Deze drie Britse series zijn ook op Netflix te streamen!

Wie op Netflix grasduint komt meerdere Britse producties tegen, in diverse genres.

Valeria Milić
Naast series die wereldwijd enorme hits zijn gebleken valt er nog genoeg te streamen. Hieronder hebben we drie series uit het VK voor je op een rijtje gezet.

Zo is er een wel erg bijzondere mockumentary, een thriller met Richard Madden ("Robb Stark" in Game of Thrones) en een drama-komedie over een wel erg aparte relatie.

Verveling


In The End of the F***ing World ontmoeten we de 17-jarige psychopaat James (Alex Lawther). Dieren doodmaken verveelt hem op een gegeven moment, dus besluit hij een mens uit te kiezen. Zijn klasgenote Alyssa (Jessica Barden) heeft zo haar eigen problemen en stelt voor om samen weg te lopen. Dit komt hem natuurlijk prima uit en de twee gaan samen op reis door Engeland.

Rotten Tomatoes: 92%

Kijk hier.

Bodyguard is een politieke thriller waarin Madden de rol speelt van David Budd. David is een oorlogsveteraan met PTSS en krijgt als opdracht om de Home Secretary (vergelijkbaar met Minister van Binnenlandse Zaken) Julia (Keeley Hawes) te beschermen.

Rotten Tomatoes: 84%

Kijk hier.'Kritische' journaliste


Niemand minder dan de onverstoorbare en 'kritische' journaliste Philomena Cunk (Diane Morgan) neemt je mee in deze bijzondere mockumentary. De geschiedenis van de planeet wordt verteld waarbij Morgans personage in de stijl van Rowan Atkinson de meest zotte vragen stelt aan allerhande experts.Rotten Tomatoes: 86%

Kijk hier.

Aanbevolen artikelen