search
Acteur uit de 'Harry Potter'-films over een terugkeer in de tv-reboot: "Deze rol zou ik spelen"
Series / Nieuws

Acteur uit de 'Harry Potter'-films over een terugkeer in de tv-reboot: "Deze rol zou ik spelen"

Tijdens de MegaCon in Orlando werd deze vraag rechtstreeks gesteld.

De reboot van de 'Harry Potter'-films staat in principe voor zeven seizoenen gepland. Dit betekent dat er een boek per seizoen wordt gefilmd, en natuurlijk willen velen weten of oude bekenden terug zouden willen komen.

Matthew Lewis, die Neville Longbottom (Marcel Lubbermans) speelde in de films, is in principe niet bezig met terugkeren in de reboot. Wel heeft hij een enorme bewondering voor David Thewlis, die naar zijn mening Remus Lupin perfect heeft neergezet.

Terughoudend


Volgens People was Lewis een beetje terughoudend in het beantwoorden van de vraag. Lewis: "Jeetje, ik zou het zo gauw niet weten. Iedereen heeft zijn rollen zo goed gespeeld dat me niet direct een rol te binnen schiet".

Vervolgens ging de acteur in op het personage dat hem uit de boeken was bijgebleven, en dat was Remus Lupin. Lewis gaf ook aan een enorme bewondering voor acteur David Thewlis te hebben, die de Hogwarts-docent neerzette.

Boeken


"Als ik dan toch een rol zou moeten kiezen, dan zou dat professor Lupin zijn. David Thewlis is natuurlijk niet te evenaren, dus mijn keuze is puur gebaseerd op de boeken, voor ik deel werd van de franchise," aldus Lewis.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen