search
'Stranger Things'-ster ziet graag dit gruwelijke element veranderd in seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster ziet graag dit gruwelijke element veranderd in seizoen 5

Alsof de serie nog niet gewelddadig genoeg was, mag het van hem iets meer.

Er wordt momenteel druk gewerkt aan het vijfde en laatste seizoen van de monsterhit Stranger Things, en hoewel de serie soms vrij duister overkomt mag het van één van de sterren een tandje meer.

Acteur Gaten Matarazzo, die sinds de première van de serie in 2016 de rol van Dustin Henderson vertolkt, heeft onlangs in een interview verteld dat de serie wat meer intensiteit en sterfgevallen zou mogen hebben.

Het is tot nu toe wat veilig


Tijdens een persmoment op de Mega Con Orlando werd Matarazzo gevraagd welke veranderingen hij zou aanbrengen als hij aan het roer stond. Hij suggereerde dat de serie veel gewelddadiger zou moeten zijn:

"Het klinkt misschien verkeerd, maar er zouden meer personages moeten doodgaan. De serie zou zoveel beter zijn als de inzet veel hoger was, alsof op elk moment een van deze kinderen het loodje kan leggen. Ik heb het gevoel dat we allemaal te veilig zijn."

Stranger Things en de sterfgevallen


Hoewel de voornaamste personages de seizoenen hebben doorstaan, hebben niet alle fan-favorieten het overleefd. De eerste emotionele klap was natuurlijk de dood van Barb, gespeeld door Shannon Purser, in het eerste seizoen.



Meer recentelijk wist acteur Joseph Quin de harten te veroveren met zijn rol als Eddie Munson in het vierde seizoen, en zijn daaropvolgende dood liet veel fans bedroefd achter. Wellicht wordt de serie iets gevaarlijker in het laatste seizoen, omdat er geen noodzaak meer is om iedereen in leven te houden voor een mogelijk vervolg.



Kijk alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen