search
De meest dringende vragen die 'The Walking Dead: The Ones Who Live' moet gaan beantwoorden

De meest dringende vragen die 'The Walking Dead: The Ones Who Live' moet gaan beantwoorden

'The Ones Who Live' gaat hopelijk duidelijkheid geven als het gaat om deze vragen.

Nina Beerendonk
Fans zitten er al sinds de bekendmaking met smart op te wachten: de spin-off van Rick en Michonne, The Ones Who Live. Als er iets is wat fans verwachten, is het dat de spin-off een aantal vragen gaat beantwoorden.

De finale van The Walking Dead liet een hoop vragen achter bij kijkers. Gelukkig komen er een hoop spin-offs aan, die hopelijk antwoord gaan geven op deze vragen. Dit zijn de vragen die The Ones Who Live moet behandelen.

Waarom houdt de CRM Rick Grimes in leven?


Rick wordt al deze jaren in leven gehouden door de CRM en dit moet een reden hebben. De spin-off moet ons gaan vertellen waarom Rick zo'n grote betekenis heeft voor de groep. Hij heeft goede skills om te overleven, maar dat hebben veel meer mensen.

Eigenlijk is het sowieso de vraag wat het grotere doel van de CRM precies is. Hun motief lijkt het vinden van een genezing, maar daar houdt het duidelijk niet op. Ze willen controle hebben over de hele new world, maar wat zit hier precies achter?

Hoe heeft Michonne haar nieuwe groep ontmoet?


In de trailer van The Ones Who Live zien we dat Michonne een nieuwe groep heeft gevonden. Het is alleen onduidelijk hoe ze deze heeft gevonden. Het is compleet onduidelijk hoe haar verhaal na de finale is verder gegaan, dus is dit iets wat de spin-off moet gaan verhelderen.Waarschijnlijk zal de spin-off focussen op de zoektocht van Michonne naar Rick. Een ander mysterie dat hiermee te maken heeft is Ricks telefoon die Michonne vond, met Japanse tekst erop. De trailer onthult dat deze tekst "Geloof wat langer" betekent, maar waarom is dit in het Japans geschreven?

Wat is er gebeurd met Rick nadat hij weg werd gehaald?


De belangrijkste vraag is wat er in al deze jaren met Rick gebeurd is. Hij was al vijf jaar niet te zien in de originele serie, dus is er heel wat uit te leggen. Het is duidelijk dat hij bij de CRM terechtkomt, maar wat heeft hij in de tussentijd moeten doorstaan?

In Amerika is The Ones Who Live vanaf 25 februari te zien. Het is nog niet bekend waar en wanneer de spin-off in Nederland te zien zal zijn.

Aanbevolen artikelen