search
'The Walking Dead: The Ones Who Live'  heeft een ongelooflijke reünie, X-Twitter gaat uit zijn dak

'The Walking Dead: The Ones Who Live' heeft een ongelooflijke reünie, X-Twitter gaat uit zijn dak

De fans waren luid en duidelijk op social media over deze onverwachte verschijning.

Valeria Milić
Aan het einde van deze maand gaat The Walking Dead: The Ones Who Live van start in de VS. In aanloop hiernaartoe vond een première plaats waarbij de hoofdrolspelers Andrew Lincoln en Danai Gurira aanwezig waren.

Tot uitzinnige vreugde van velen was hierbij ook Chandler Riggs aanwezig. Chandler speelde Ricks zoon Carl. Hoewel we hem niet terug zullen zien, is het wel de vraag hoe Rick verder gevormd zal worden door de dood van zijn zoon.

Voor even compleet


De drie sterren poseerden uitgebreid voor de talloze aanwezige fotografen. Voor velen was het Grimes-gezin weer even compleet. "De familiereünie van de Grimes!" aldus @courtgirl26.

Een andere Twitteraar geeft een komische draai aan de premièrefoto's. @powercohan schrijft namelijkt: "Stans, we hebben gewonnen". Een zogeheten 'stan' is een fan die zich wel érg fanatiek en niet bepaald gezond gedraagt.

Wens


Zowel voor Rick zelf als voor de kijkers was Carls dood in seizoen 8 van The Walking Dead bepaald tragisch te noemen. Carls wens voor Rick, om genadig te zijn, was van een enorme betekenis voor de rouwende vader.

Ricks beslissing om Negans (Jeffrey Dean Morgan) leven te sparen werd hier bijvoorbeeld door beïnvloed. De vraag is nu hoe Rick in The Walking Dead: The Ones Who Live zijn pad verder zal bewandelen.

Wanneer te zien?


Het eerste seizoen van The Walking Dead: The Ones Who Live heeft zes afleveringen en start op 25 februari op de Amerikaanse zender AMC en AMC+.

Aanbevolen artikelen