search
Mysterie-serie 'The Signal' over een verdwenen astronaut die de wereld in gevaar brengt, is vanaf 7 maart op Netflix

Mysterie-serie 'The Signal' over een verdwenen astronaut die de wereld in gevaar brengt, is vanaf 7 maart op Netflix

De serie 'The Signal' zal volgende maand debuteren op Netflix.

Bas de Kramer
Vanaf donderdag 7 maart ontvouwt een onverklaarbaar mysterie zich op Netflix wanneer astronaute Paula (gespeeld door Peri Baumeister) plotseling verdwijnt na haar verblijf in de ruimte, wat haar man Sven (gespeeld door Florian David Fitz) en dochter Charlie voor een raadsel plaatst.

De Duitse serie The Signal brengt in maart een intrigerende vierdelige mysterieserie naar Netflix. Na maanden in de ruimte keert Paula terug naar de aarde om vervolgens te verdwijnen. Sven en dochter Charlie staan voor een mysterie dat hen tot op het bot raakt. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, begint Sven een zoektocht vol onverwachte wendingen.

Buitengewone ontdekking


Sven stuit op een aantal aanwijzingen die Paula achterliet, maar zijn onderzoek brengt niet alleen zijn gezin maar ook alle levens op aarde in gevaar. Het lijkt erop dat Paula in de ruimte een buitengewone ontdekking heeft gedaan.

Met de populariteit van eerdere Duitse series op Netflix, zoals Dark en Liebes Kind, werpt de streamingdienst opnieuw het licht op Duitse producties. Das Signal is een boeiend verhaal met visueel indrukwekkende cinematografie.

Trailer


Bekijk de trailer alvast hier:

Aanbevolen artikelen