search
Netflix komt met 'Yellowstone'-killer: de bloederige nieuwe serie 'American Primeval'

Netflix komt met 'Yellowstone'-killer: de bloederige nieuwe serie 'American Primeval'

Netflix gaat een stap verder: nieuwe western is bloederiger en donkerder dan Yellowstone.

Adriennë Koolen
Westerns zijn zonder twijfel de nieuwste trend en Netflix heeft besloten niet langer meer achter te blijven. De streamingdienst gaat het succes van Yellowstone achterna en komt met zijn eigen western genaamd American Primeval.

Paramount ‘s Yellowstone is één van de meest geprezen series met enorm veel fans. Het is dan ook helemaal niet verrassend dat andere productiestudio’s hun eigen versie van de western proberen te ontwikkelen.

American Primeval


Hoewel Yellowstone zeker wat donkere thema’s en verhaallijnen heeft, is dit niet te vergelijken met de toon van American Primeval. De Netflix serie lijkt groter, donkerder en veel gewelddadiger.

American Primeval vertelt het verhaal van het rauwe en avontuurlijke begin van het Wilde Westen. De serie focust op de gewelddadigheid tussen verschillende religies, sekten en mannen en vrouwen tijdens de strijd om de controle over een veranderende wereld.

Next on Netflix


Op 1 februari deelde Netflix een trailer voor alle aankomende projecten in 2024, waaronder American Primeval (vanaf 1:15). De video laat slechts drie korte scènes zien van wagens in een somber en mysterieus landschap, pistolen die getrokken worden en mannen die op hun paard ten strijde trekken.Hoewel er dus nog weinig bekend is over de serie, zetten deze scènes wel de toon voor de serie: gruwelijk, bloederig en donker.

Netflix


De serie bestaat uit zes afleveringen en zal later dit jaar in première gaan op Netflix.

Aanbevolen artikelen