search
Deze brandende vragen moet 'The Handmaid's Tale' gaan beantwoorden in seizoen 6

Deze brandende vragen moet 'The Handmaid's Tale' gaan beantwoorden in seizoen 6

Dit zijn de belangrijkste vragen die 'The Handmaid's Tale' nog moet beantwoorden in het laatste seizoen.

Nina Beerendonk
The Handmaid's Tale nadert zijn einde. Het aankomende zesde seizoen zal het laatste zijn, wat betekent dat alle vragen die er nog zijn overgebleven hierin beantwoord moeten worden.

In seizoen 5 ging de serie een heel andere richting in, toen June officieel Gilead verliet. Fans kunnen hierdoor niet wachten om te zien hoe het verhaal verder zal gaan in seizoen 6. De volgende vragen gaan daarin hopelijk beantwoord worden.

Wat gaat er gebeuren met Luke?


Na de gebeurtenissen in seizoen 5, ziet de toekomst er niet goed uit voor Luke. Hij heeft een Canadese burger vermoord op Canadese grond. Hoewel het duidelijk was dat hij handelde om zijn vrouw te beschermen, zal hij hier toch voor gestraft worden.

Hij heeft een goede daad verricht door June met Nichole op de trein te zetten naar Vancouver en zichzelf aan te geven, maar zijn lot ziet er duister uit. Het lijkt erop dat Canada dezelfde kant opgaat als de VS met Gilead, waardoor hij misschien niet enkel in de gevangenis wordt gegooid.

Zal June Hannah ooit nog terugzien?


Het terugvinden van Hannah is een van de grootste verhaallijnen uit de serie. June heeft alles daarvoor opgegeven, zelfs toen ze eerder de kans had om te ontsnappen. De tijd begint te dringen, aangezien Hannah bijna de puberteit heeft bereikt en zal moeten trouwen.Fans vragen zich af of June en Luke Hannah ooit nog terug zullen zien. En zelfs als dat gebeurt, zal Hannah zich haar ouders dan nog wel herinneren? Of wil ze misschien wel niks met hen te maken hebben?

Eindigen June en Nick samen?


Het is duidelijk dat June zielsveel van haar man Luke houdt. Maar we weten ook dat ze nog sterke gevoelens heeft voor Nick. Ze hebben bovendien ook een kind samen. Nu Rose heeft ontdekt dat Nick gevoelens heeft voor June en ze niet meer met hem wil zijn, zou er een kans kunnen zijn voor de twee.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 6 te zien zal zijn. Bekijk The Handmaid's Tale op Videoland.

Aanbevolen artikelen