search
'The White Lotus'-ster openhartig over jaloezie vanwege afwezigheid

'The White Lotus'-ster openhartig over jaloezie vanwege afwezigheid

De actrice maakt als een van de weinigen van haar hart geen moordkuil.

Glenn Walsh
Eén van de sterren uit HBO's The White Lotus, Jennifer Coolidge, is na twee seizoenen de grote afwezige in seizoen drie. In een interview laat ze blijken dat ze er bepaald niet blij mee is.

Coolidge deelde mee dat maker Mike White nog geen contact met haar heeft opgenomen over een mogelijke terugkeer in haar geliefde rol, waarmee wordt bevestigd dat de dood van haar personage Tanya in seizoen twee mogelijk definitief is.

Eerlijk duurt het langst


Coolidge vertelt: "Mensen vragen me of ik in seizoen drie zit. Ik kan eerlijk zeggen dat tot op dit moment niemand het zelfs maar met me heeft besproken. Ik denk dat ik dood ben. Ik denk dat ik nu dood ben en misschien voor altijd dood ben."

Ze bekende zeer verdrietig en jaloers te zijn dat ze geen deel meer uitmaakt van de toekomstige afleveringen van The White Lotus. Voor haar optreden in seizoen twee won Coolidge haar tweede Emmy en eerste Golden Globe Award, beide voor Beste Bijrol.

Het accepteren van het lot


Verder vertelt Coolidge: ""Ik ben jaloers op iedereen die doorgaat. Ik wil alleen benadrukken dat ik er niet goed mee omga, maar er is niets dat ik kan doen. Het is voorbij. Ik wil gewoon eerlijk zeggen dat ik heel verdrietig ben dat ik er niet in zit."Kijk alle afleveringen van The White Lotus, met Jennifer Coolidge, op HBO Max.

Aanbevolen artikelen