search
Grote regisseur werkt stiekem aan 'Squid Game'-remake voor Netflix

Grote regisseur werkt stiekem aan 'Squid Game'-remake voor Netflix

Netflix wil dit voorlopig stilhouden, maar een Hollywood-insider lijkt te weten hoe het zit.

Zilko Tarici
Bijna een jaar geleden kwam al naar buiten dat Netflix een Amerikaanse remake zou willen maken van de razend populaire Koreaanse hitserie Squid game.

Jeff Sneider was indertijd degene die het nieuws naar buiten heeft gebracht, en liet een aantal weken daarna weten dat de streamingdienst maar wat graag David Fincher aan het roer van het project wilde hebben.

Wat is waar?


Sneider gaf toen tevens aan dat Fincher akkoord zou zijn gegaan met het voorstel, wat werd gevolgd door Production Weekly die Fincher als producent van de serie noemde.

World of Reel sprak afgelopen week met Sneider en vroeg hem naar een update over de remake. Sneider gaf toen aan dat Fincher 'stilletjes' zou werken aan het project en dat het zeer waarschijnlijk is dat de remake het groene licht krijgt.

Fincher is muisstil


Tot op heden is er in de vakbladen niks gezegd over de remake. Fincher is daarnaast ook niks gevraagd erover tijdens de promotieronde voor The Killer in het afgelopen najaar.Fincher werd een paar jaar geleden ook gelinkt aan een remake van de Alfred Hitchcock-film Strangers on a Train met Ben Affleck, maar dat project lijkt van de baan te zijn.

Genoeg Squid Game op komst


Hoe het ook verder gaat met de remake van Squid Game, het tweede seizoen van de oorspronkelijke serie verschijnt later dit jaar.

Het eerste seizoen van Squid Game en reality-serie Squid Game: The Challenge zijn nú te streamen via Netflix.

Aanbevolen artikelen