search
Bon Jovi-fans opgelet: de eerste beelden voor de docuserie zijn onthuld

Bon Jovi-fans opgelet: de eerste beelden voor de docuserie zijn onthuld

De allereerste beelden van de aankomende Bon Jovi docuserie zijn uitgebracht in een gloednieuwe trailer.

Adriennë Koolen
De afgelopen jaren zijn er heel wat documentaires en biografieën over bekende popsterren en beroemdheden uitgekomen. Zo kwam er in 2018 een musical over Queen uit en zijn er ondertussen ontelbaar veel projecten over Marilyn Monroe. Hulu is nu bezig met de eerste docuserie over de band Bon Jovi.

De serie is tot stand gekomen met hulp van de voormalige en huidige leden van Bon Jovi. Zo heeft bijvoorbeeld oud-gitarist en co-songwriter Richie Sambora meegewerkt aan de serie. Ook heeft hij beloofd dat kijkers het waargebeurde verhaal te zien krijgen en geen fictieve versie van hun leven.

De serie


De serie, genaamd Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, bestaat uit video’s van de afgelopen veertig jaar. Bovendien zullen er nooit eerder uitgebrachte demo’s en teksten te horen en zien zijn.

Jon Bon Jovi verscheen vorige week op TCA om via de radio de serie te promoten: "Eén ding waar we het op de eerste dag over eens waren, was dat dit geen VH1-lovende beelden zou worden, [...] en dat ik het laatste woord heb. Gotham was de regisseur en [deze serie] moest de waarheid vertellen. [...] Ik ben trots op de serie."

De eerste beelden


Onlangs heeft Hulu de eerste beelden van de documentaireserie gedeeld. In de trailer zijn interviews te zien, oude beelden en schokkende momenten.Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story zal op 26 april op Hulu verschijnen. Later dit jaar zal de serie ook in Nederland verschijnen op Disney+.

Aanbevolen artikelen