search
Er lijkt al een nieuwe 'The Walking Dead' crossover op de agenda te staan

Er lijkt al een nieuwe 'The Walking Dead' crossover op de agenda te staan

The Walking Dead breidt zijn franchise uit met nog een spin-off.

Adriennë Koolen
The Walking Dead kwam in 2010 uit en werd in één klap immens populair. Het duurde dan ook niet lang voordat de franchise uitgebreid werd met spin-offs. Nu lijkt het alsof er al weer een nieuw The Walking Dead-project in de maak is.

De eerste spin-off was Dead City met Jeffrey Dean Morgan (Negan) en Lauren Cohan (Maggie) in de hoofdrol. Niet lang daarna kwam Daryl Dixon uit met Norman Reedus en binnenkort komt ook de serie van Melissa McBride, Carol, uit.

Nog een serie


Nu wordt de alsmaar groter wordende franchise nóg verder uitgebreid met de serie The Ones Who Live. Deze serie zal Andrew Lincoln en Danai Gurira volgen in hun rollen als Rick Grimes en Michonne. The Ones Who Live vertelt het verhaal van de liefde van de twee personages in een alsmaar veranderende wereld.

Franchise supervisor Scott Gimple liet aan Variety weten dat hij hoopt op een hereniging van de kerncast.

Quote


"Er zijn zoveel dingen in dit universum die ik samenstel, maar ik weet ook [...] dat je je op iets anders moet richten. Ik heb absoluut naar een crossover toegewerkt en hoopte daarop, maar we zullen zien wat er gebeurt. Het kan een versie ervan zijn die niemand verwacht."The Ones Who Live zal op 25 februari te zien zijn op AMC en AMC+. Het is vooralsnog onbekend waar de serie in Nederland te streamen zal zijn.

Aanbevolen artikelen