search
SerieTotaal tipt: deze drie prachtige series op Netflix komen het best uit de test

SerieTotaal tipt: deze drie prachtige series op Netflix komen het best uit de test

Het oordeel is geveld: dit zijn de beste Netflix-series van de afgelopen tijd volgens onze redactie.

Mitchell van Vuren
Van problemen in het klaslokaal tot broeierige liefde over 20 jaar heen - Netflix heeft van alles en nog wat voor je klaarstaan. De recensenten van SerieTotaal pikken de beste series ertussenuit en tippen welke nieuwe releases jij zou moeten zien.

Hieronder is een overzicht te vinden van de hoogst scorende Netflix-titels van de afgelopen tijd.

One Day

★★★★☆

Synopsis: Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven.

Recensie: "Elke aflevering van 'One Day' gaat over één dag, vijftien juli, elk jaar weer, uit het leven van Emma en Dexter, gedurende bijna twintig jaar. Een bijzonder originele verhaalstructuur, die goed tot zijn recht komt in een serie."

Lees de rest van de recensie.

Luz

★★★★☆

Synopsis: Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.

Recensie: "'Luz' is een serie voor basisscholieren en de verhaallijnen eindigen doorgaans op een positieve noot en met een mooie les… Voor de meekijkende ouder is dit allemaal enigszins voorspelbaar en zoetsappig, maar door de fijne verpakking zal alleen de ergste zwartkijker daar een probleem mee hebben."

Lees de rest van de recensie.

Masters of the Universe: Revolution

★★★★☆

Synopsis: Het is techniek tegen magie. He-Man en zijn vrienden bestrijden de duistere krachten van Skeletor in een episch gevecht om het hart van Eternia.

Recensie: "Smith en zijn schrijversteam balanceren alles weer op indrukwekkende wijze. Ze geven de fans wat ze willen en wat ze niet willen maar uiteindelijk toch geweldig vinden. 'Revolution' vormt samen met 'Revelation' de perfecte 'He-Man'-serie voor iedereen: geschikt voor zowel fans van de originele serie die nu van middelbare leeftijd zijn als mensen die die serie nooit hebben gezien."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen