search
Op deze datum komt Guy Ritchie's 'The Gentlemen'-serie uit op Netflix

Op deze datum komt Guy Ritchie's 'The Gentlemen'-serie uit op Netflix

Ook publiceerden de makers meerdere posters waarop de personages worden geïntroduceerd.

Mitchell van Vuren
Bereid je voor op een typisch Brits avontuur, waarbij je achter de coulissen mag gluren bij de aristocratie van het Verenigd Koninkrijk. Op grootse wijze heeft Netflix de releasedatum aangekondigd van diens Netflix Original, gebaseerd op de gelijknamige film The Gentlemen van Guy Ritchie.

In 2020 kwam de film The Gentlemen uit, en nu volgt de serie op Netflix. Wederom zit Guy Ritchie in het zadel, ditmaal met meerdere petten op. Hij treedt op als bedenker, schrijver en uitvoerend producent. Ook heeft hij de eerste twee afleveringen van de serie geregisseerd.

Verhaal


De officiële logline luidt: "Eddie Horniman erft onverwacht het omvangrijke landgoed van zijn vader - alleen om te ontdekken dat het deel uitmaakt van een clandestien cannabisimperium. Bovendien willen veel ongure figuren uit de criminele onderwereld van Groot-Brittannië een graantje meepikken van de operatie."

De logline vervolgt: "Vastbesloten om zijn familie uit hun klauwen te bevrijden, probeert Eddie de gangsters in hun eigen spel te spelen. Naarmate hij echter in de wereld van de criminaliteit wordt gezogen, begint hij de smaak te pakken te krijgen."

Posters


Samen met de aankondiging wanneer de serie te zien zal zijn op Netflix, introduceerden de makers de hoofdpersonages aan hun publiek.

Bekijk op instagram

Vanaf 7 maart zal The Gentlemen te zien zijn bij Netflix.

Film kijken


Bekijk de originele film The Gentlemen nu bij Netflix.

Aanbevolen artikelen