search
Deze 4 ijzersterke crimeseries op Netflix tillen jouw avonden op de bank naar een hoger niveau
Series / Featured

Deze 4 ijzersterke crimeseries op Netflix tillen jouw avonden op de bank naar een hoger niveau

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en binge snel één van deze topseries op Netflix.

Plof op de bank en zet lekker één van deze steengoede misdaadseries op, allemaal beschikbaar via jouw oude, vertrouwde Netflix.

Forst



Een rechercheur die vanwege zijn onconventionele onderzoekmethodes wordt geschorst, gaat buiten de wet om samenwerken met een journalist om een reeks brute moorden op te lossen. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



DNA Do Crime



Volgt het complexe werk van federale politieagenten in een ongekend onderzoek dat culmineert in het begin van een draad die als geen ander de opbouw van de misdaad in het land ontrafelt. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



The Sinner



Een gekwelde rechercheur moet op zoek naar de oorzaken van een reeks gruwelijke misdaden, die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben. Elke aflevering komt de detective dichterbij de duistere waarheid, waarbij niets is wat het lijkt. Bekijk nu bij Netflix.



Zone Blanche



Een Frans dorp wordt geteisterd door onopgeloste misdaden en bovennatuurlijke fenomenen. Terwijl de lokale politiecommandant Laurène en haar team de waarheid proberen te achterhalen, raken ze verstrikt in een web van geheimen en onverklaarbare gebeurtenissen. Bekijk nu bij Netflix.

Bekijk de trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen