search
Acteur Donald Glover licht tipje van de sluier op over 'Community'- filmadaptatie
Series / Nieuws

Acteur Donald Glover licht tipje van de sluier op over 'Community'- filmadaptatie

Het lijkt erop dat alle sterren van weleer terugkomen voor een schoolreünie.

Het langverwachte vervolg op de populaire serie Community lijkt steeds concreter te worden, nadat Donald Glover, één van de sterren die de rol van Troy Barnes speelde, wat meer losliet over de inhoud van de film.

Glover onthulde tijdens een persmoment voor de promotie van zijn nieuwe serie Mr. & Mrs. Smith, dat de nieuwe Community-film zal draaien om een reünie van de personages op de universiteit.

Weerzien van oude bekenden


In de film is het personage Abed, gespeeld door Danny Pudi en een goede vriend van Glover's personage, inmiddels een beroemde regisseur geworden, zoals hij ambieerde in de serie. De reünie moet voor Abed gaan dienen als het grootste werk wat hij zal maken.

"Ja, Dan [Harmon] vertelde me wat hij wilde, en ik dacht, 'Dit klinkt geweldig,'" zei Glover. "Het is een reünie van de school, maar Abed is nu de grote regisseur, en dit is in feite zijn magnum opus. Toen ik het hoorde dacht ik echt ja dit is verdomd goed.

Ook film loopt vertraging op


De opnames voor de Community-film werden eerder vertraagd door stakingen in de entertainmentindustrie vorig jaar, maar Joel McHale, ster van de serie, onthulde in december dat het langzaam de goede kant op gaat.



Kijk alle afleveringen van Community op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen