search
Succesvolle sciencefictionserie 'Invasion' komt met goed nieuws voor de fans
Series / Nieuws

Succesvolle sciencefictionserie 'Invasion' komt met goed nieuws voor de fans

De serie 'Invasion' van Apple TV+ gaat door met een derde seizoen en de opnames starten al snel.

De series van Apple TV+ zijn zeker niet de goedkoopste producties en de nodige series werden vroegtijdig gestopt. Dit geldt niet voor de sciencefictionserie Invasion. Apple TV+ heeft een derde seizoen aangekondigd.

Invasion startte in 2021 op Apple TV+ en is bedacht door voormalig X-Men en The Martian-producent ​​Simon Kinberg en Hunters-bedenker David Weil.

Wisselend ontvangen


Opvallend genoeg werd het eerste seizoen zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes kwam het debuutseizoen niet verder dan 48 procent op de Tomatometer. Het tweede seizoen deed het beter met 64 procent. Op de IMDb staat de serie op een 6,2 en dat is ook niet denderend te noemen.

Het eerste seizoen werd wat betreft het acteren, de muziek en het tempo goed ontvangen, maar het beperkte gebruik van de buitenaardse wezens viel tegen bij de recensenten.

Uitbreiden 'Invasie'


"Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen doen in de eerste twee seizoenen van de serie, samen met onze partners bij Apple TV+ en onze cast en crew," aldus bedenker en uitvoerend producent Simon Kinberg.



"Het nieuwe seizoen zal blijven voortbouwen op de omvang en het uitbreiden van de 'Invasie', terwijl we onze personages centraal houden en ze samenbrengen op manieren die ons publiek hopelijk zullen verrassen en vooral ontroeren," aldus de producent.

Opnames


De opnames starten volgens Comicbook.com deze maand en je kunt de eerste twee seizoenen uiteraard op Apple TV+ kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen