search
NPO komt met rauwe serie 'Bodem': Eva Crutzen is vrijgezel en destructief
Series / Nieuws

NPO komt met rauwe serie 'Bodem': Eva Crutzen is vrijgezel en destructief

Vanaf 11 maart kijk je de rauwe en komische serie van BNNVara wekelijks op NPO 3.

BNNVara komt met een nieuwe komische tv-serie. Vanaf midden maart kijk je op NPO 3 naar Bodem waarin actrice en cabaretière Eva Crutzen de hoofdrol speelt. SerieTotaal heeft nu de trailer.

De in 1987 geboren Crutzen ken je van onder meer haar voorstellingen Bankzitten (2014) en Hardcover (2020) en ze speelde rollen in de films Alles op tafel uit 2021 en Tropenjaren uit 2022.

Bodem


Bodem wordt door NPO omschreven als een "rauwe, komische en vernieuwende dramaserie" en gaat over het vrijgezelle en destructieve leven van Cat, gespeeld door Crutzen. Cat probeert zich staande te houden in een wereld die doorgaat terwijl de hare met een klap tot stilstand is gekomen.

Crutzen schreef zelf het scenario en regisseerde ook alle afleveringen. Meral Polat uit De Luizenmoeder zie je als Cats beste vriendin. Marieke Heebink (Rampvlucht) en Leopold Witte (Gooische Vrouwen) vertolken haar ouders en Lineke Rijxman (Koppensnellers) speelt haar baas.

NPO 3 en NPO Start


Bodem is vanaf maandag 11 maart wekelijks te zien op NPO 3 en is uiteraard ook (eerder) te volgen op NPO Start. De afleveringen duren elk zo'n 25 minuten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen