search
Het nieuwe seizoen van deze loeispannende mysterieserie slaat gelijk in als bom en verovert plek in de Netflix top 10
Series / Nieuws

Het nieuwe seizoen van deze loeispannende mysterieserie slaat gelijk in als bom en verovert plek in de Netflix top 10

Het derde seizoen van de serie 'Bom Dia, Verônica' wordt uitstekend bekeken op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de meeslepende thrillerserie Bom Dia, Verônica of in het Engels: Good Morning, Verônica is inmiddels beschikbaar gesteld op Netflix en de serie scoort gelijk bijzonder goed. De serie staat namelijk in de top 10 van de meest bekeken series van de streamingdienst op dit moment.

De Braziliaanse Netflix-original volgt het leven van Verônica 'Vero' Torres, ook in het derde seizoen weer overtuigend gespeeld door Tainá Müller, een hardwerkende en vastberaden politieambtenaar die geconfronteerd wordt met duistere geheimen en onopgeloste misdaden.

Plot eerste seizoen


Ze is werkzaam op het politiebureau in São Paolo en heeft daar te maken met een zeer bureaucratisch systeem. Haar leven werd in het eerste seizoen overhoop gehaald wanneer ze getuige is van een zelfmoord die pijnlijke herinneringen aan haar verleden naar boven brengt. Dezelfde week krijgt ze ook een verontrustend telefoontje van een wanhopige vrouw die om haar leven smeekt. Dit mondt uit in een jacht op een seriemoordenaar.

Aan het begin van het derde seizoen wordt Vero achternagezeten door handlangers van sekteleider Matias, gespeeld door Reynaldo Gianecchini. Ze weet te ontsnappen en belandt uiteindelijk bij het weeshuis waar ook Matias is opgegroeid. Daar treft ze de mysterieuze paardenfokker Jerônimo. Natuurlijk zoekt ze nog altijd naar de mysterieuze Dóum.

Kijken


De spannende serie wordt ook door de critici goed beoordeeld met een uitstekende 7,5 op IMDb. Kijk deze meeslepende serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen