search
'Grey's Anatomy' seizoen 20 ziet terugkeer van oude bekenden, inclusief foto
Series / Foto's

'Grey's Anatomy' seizoen 20 ziet terugkeer van oude bekenden, inclusief foto

Het nieuwste seizoen gaat op 14 maart van start in de VS.

Het ziekenhuisdrama Grey's Anatomy heeft al vele jaren een trouwe schare fans en doet het nog steeds prima. De ensemble cast heeft in die tijd de nodige favorieten opgeleverd.

In het nieuwste seizoen zien we sommigen van hen weer terug. Een van deze fan-favorieten is dokter Arizona Robbins, gespeeld door Jessica Capshaw. Ze postte afgelopen woensdag een foto van zichzelf op de set, die op haar Insta-account te zien is.

Terugkeer


Hierop heeft de medisch specialist haar operatie-kapje op met het bijbehorende mondmasker. Capshaw heeft bij de foto de datum '04.04.2024' geschreven, wat waarschijnlijk de aflevering betreft waarin Arizona terugkeert.

Arizona vertrok aan het einde van seizoen 14 uit de serie, menigeen is dus benieuwd op welke manier ze terugkeert bij het Grey Sloan Memorial ziekenhuis.

Vertrek


Naast Capshaws terugkeer werd eerder bekend gemaakt dat Alex Landi ook weer te zien zal zijn als Nico Kim. Nico en Levi Schmitt (Jake Borelli) beëindigden hun relatie in seizoen 18. Met Nico's nieuwe baan kwam er een definitief einde aan 'Schmico', zoals het tweetal door fans werd genoemd.

Bekijk op instagram


Seizoen 20 van Grey's Anatomy heeft zoals gebruikelijk weer de nodige verwikkelingen te bieden. Je kunt de serie streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen