search
Heb je van 'House of Ninjas' op Netflix genoten? Dan wil je deze serie niet missen
Series / Specials

Heb je van 'House of Ninjas' op Netflix genoten? Dan wil je deze serie niet missen

Sinds deze week staat de serie House of Ninjas op Netflix en je vindt nog veel meer van dergelijke producties op de streamer.

Sinds afgelopen donderdag staat de serie House of Ninjas op Netflix. De Japanse Netflix Original bestaat uit acht afleveringen, dus wie weet ben je ondertussen alweer toe aan iets nieuws.

Mocht je de serie House of Ninjas afgerond hebben, dan raden we je aan om over te schakelen op The Brothers Sun. Ook deze serie staat op Netflix en verscheen vorige maand op de streamer.

The Brothers Sun


The Brothers Sun is een Amerikaanse actieserie met onder meer Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once, American Born Chinese). Verwacht overigens een stuk meer humor in deze serie, bedacht door Brad Falchuk en Byron Wu.

In The Brothers Sun wordt de familie van de triadelid Charles Sun (Justin Chien) uit Taipei bedreigd door een mysterieuze vijand. Hij vertrekt naar Los Angeles om zijn eigenzinnige moeder Eileen "Mama" Sun (Yeoh) en nietsvermoedende jongere broer Bruce Sun (Sam Song Li) te beschermen.

Prima ontvangen


Met acht afleveringen staat het eerste seizoen van The Brothers Sun sinds 4 januari op Netflix. Met 85 procent op de Tomatometer staat de serie er goed op.



Net als in House of Ninjas zit er voldoende geweld en gevechten in The Brothers Sun. Overigens zijn ook series als Bloodhounds, Vincenzo en Warrior van Netflix aanraders.

Netflix


Wil je The Brothers Sun graag opstarten, dan kan dat hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen