search
De eerste reacties op 'Avatar: The Last Airbender': van "enorme afknapper" tot "spectaculair"
Series / Nieuws

De eerste reacties op 'Avatar: The Last Airbender': van "enorme afknapper" tot "spectaculair"

Aankomende week staat het eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender op Netflix.

Na de geliefde animatieserie van Nickelodeon en de teleurstellende verfilming uit 2010 verschijnt aankomende donderdag de serie Avatar: The Last Airbender op Netflix. De eerste online reacties zijn een feit.

De originele Avatar: The Last Airbender is bedacht door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Oorspronkelijk zouden ze meewerken aan de Netflix-serie, maar vertrokken na "creatieve meningsverschillen". De vraag is nu welke impact dit mogelijk heeft op het eindresultaat.

Eerste reactie


Op Twitter / X zijn nu de eerste reacties verschenen en deze zijn zeker niet allemaal positief te noemen. Zo schrijft Megan Peters van onder andere ComicBook.com: "Nadat ik Avatar: The Last Airbender van Netflix twee keer heb bekeken, kan ik zeggen dat het een solide serie is die op zichzelf staat."

Kritischer is Rafael Motamayor die voor onder andere IGN en IndieWire schrijft: "Ik mag eindelijk zeggen dat de eerste aflevering van Avatar: The Last Airbender een enorme afknapper is" en "te veel uiterlijk vertoon, slecht schrijfwerk en een vreselijk tempo".

Volledige recensies


Op basis van bovenstaande reacties lijkt Netflix het kunststukje van One Piece dus niet te herhalen met Avatar: The Last Airbender en dat is uiteraard bijzonder teleurstellend. Overigens wordt de rol van Dallas Liu als Prince Zuko geprezen.



Vanaf 22 februari kun je de complete serie acht afleveringen kijken op Netflix. De streamingdienst heeft nog geen tweede seizoen van de serie besteld.

Super positieve reacties


Hieronder vind je meer online reacties waarvan een aantal de standaard super positieve toon aanslaat. De volledige recensies gaan meer prijsgeven over de kwaliteit en kwantiteit van de serie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen