search
'Superman & Lois': negatief bericht over het laatste seizoen van deze DC-serie
Series / Nieuws

'Superman & Lois': negatief bericht over het laatste seizoen van deze DC-serie

CW-topman Brad Schwartz maakte dit bekend tijdens het panel van de Television Critics Association.

Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat de populaire stripverfilming Superman & Lois na het vierde seizoen stopt. De productie zou te prijzig zijn om nog langer in de lucht te houden.

Hoofdrolspeelster Elizabeth Tulloch maakte in januari van dit jaar een post op haar Insta-account waarin ze aankondigde dat het filmen van het slotseizoen is gestart. Jammer genoeg zullen fans nog even geduld moeten hebben voor ze het slotseizoen daadwerkelijk te zien krijgen.

Goed verkopen


De post-productie is tegen de zomer zeker afgerond, maar dit is niet wanneer seizoen 4 van start gaat. Schwartz gaf tijdens het panel namelijk aan dat CW de keuze heeft gemaakt om tot de herfst te wachten.

Schwartz: "Dat [een zomerpremière] zou zonde zijn. Het slotseizoen kan makkelijk de competitie aan met grote series die in de herfst weer starten, dus we wachten tot die tijd. Dan kunnen we 'Superman & Lois' goed verkopen en het de aandacht geven die het verdient".

Stevig begin


Kijkers moeten dus nog even wachten om te zien hoe het gevecht tussen Superman (Tyler Hoechlin) en Doomsday afloopt. Als we CW-baas Schwartz mogen geloven begint het slotseizoen stevig: "Ik heb de eerste aflevering gezien, en het zal je aan het huilen maken".



Je kunt Superman & Lois streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen