search
Psychologisch drama 'Evil' eindigt met seizoen 4, kan de serie naar Netflix verkassen?
Series / Nieuws

Psychologisch drama 'Evil' eindigt met seizoen 4, kan de serie naar Netflix verkassen?

Hoofdrolspeelster Katja Herbers' Insta-account wordt letterlijk overstelpt na haar teaser-clip.

In de VS is Evil op Paramount+ te zien, die nu heeft besloten dat de stekker eruit gaat. Dit is jammer, mede gezien het onconventionele verhaal en de sterke acteerprestaties. De serie krijgt wel een extra lang slotseizoen met vier extra afleveringen.

Herbers zelf grapte in eerste instantie op haar Insta-account of Netflix misschien geen zin had in de productie. Deze opmerking is in de tussentijd verwijderd, maar dit geldt niet voor de vele reacties van de fans.

De hoogste score


Zo zijn opmerkingen als "Laten we 'Evil' redden!" en de link naar Netflix' 'title request'-pagina niet van de lucht. Verder valt te lezen dat "deze serie ['Evil'] de reden is dat ik een Paramount+-abonnement heb".

Ook bij Serietotaal wordt de productie hoog gewaardeerd: seizoen 2 kreeg maar liefst vijf sterren, oftewel de hoogste score, van onze recensent.

Sceptisch


Kristen Bouchard (Herbers) is van huis uit psychologe en een scepticus wanneer het op paranormale zaken aankomt. Samen met David (Mike Colter), die werkt voor de Katholieke Kerk, onderzoekt ze mysterieuze kwesties die al dan niet paranormaal van aard zijn.

Bekijk op instagram


Daarnaast is er een overkoepelende verhaallijn die Kristens eigen leven betreft. Hierin spelen duistere zaken waarvan ze zich geleidelijk aan steeds meer bewust wordt. Kijk de eerste twee seizoenen van Evil op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen