search
'Suits'-acteurs grappen over Meghan Markle: "Oh wacht even, daar is ze"
Series / Nieuws

'Suits'-acteurs grappen over Meghan Markle: "Oh wacht even, daar is ze"

De wereld kent Meghan Markle nu als de hertogin van Sussex, maar haar voormalige Suits-collegas durven nog steeds vriendelijke grappen over haar te maken.

Het nieuws over de reboot van Suits heeft de hele fandom op zijn kop gezet. Originele Suits-sterren Patrick J. Adams en Gabriel Macht reageren op vragen over het nieuwe project en grappen over Meghan Markle.

Suits, gecreëerd door Aaron Korsh, eindigde in 2019 en werd in de jaren erna een groot succes. De serie is vorig jaar in totaal maar liefst 57,7 miljard minuten bekeken op Netflix, waarmee het record van The Office is verbroken.

De spin-off


Tijdens de Super Bowl (11 februari) spraken Adams en Macht met The Hollywood Reporter. ZIj lieten weten dat "sommige personages inderdaad terug zouden kunnen komen" in de reboot. Ze lieten niets weten over welke personages het ging.

Ook werd er een vraag gesteld over Meghan Markle, die Rachel speelde in Suits. Macht liet weten dat hij "niet met haar heeft gecommuniceerd".

"Daar is ze!"


Macht moest snel daarna alweer weg, maar voordat hij wegging grapte hij nog wel over Markle: "Geen communicatie. Oh wacht even. Daar is ze. Oh, ik moet gaan!"In eerdere interviews liet Adams ook al weten dat hij Markle een "fantastische actrice" vindt en hij het heel leuk zou vinden als ze haar oude baan weer op zou pakken.

Te streamen op Netflix


Suits is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen