search
Mysterieuze boodschap op 'Loki' Instagram-account voor de film 'Deadpool & Wolverine'
Series / Nieuws

Mysterieuze boodschap op 'Loki' Instagram-account voor de film 'Deadpool & Wolverine'

Volgers van het officiele Loki-account kregen privè berichten; nieuwe marketingstrategie van Marvel?

Er is veel gebeurd tijdens de Super Bowl van afgelopen zondag. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine getoond. Echter, dat is niet de enige marketingstrategie geweest van Marvel.

De trailers zaten boordevol details en hints naar de film en deze zijn zeker niet onopgemerkt gebleven door fans. Ook de fans die niet bij de Super Bowl waren kregen een glimps mee van de trailer. En wel op een hele aparte manier.

Instagram


Het is algemeen bekend dat Marvel een groot budget apart houdt voor de marketing en ook deze keer had de studio een heel plan. Precies op het moment toen iedereen bij de Super Bowl de trailer aan het kijken was, begon de extra stunt van Marvel.

Het officiële Loki Instagram-account stuurde volgers een link naar de gloednieuwe trailer en een foto van een Time Variance Authority-faciliteit. Het account heeft deze berichten privé gestuurd naar de volgers.

Wat betekent dit?


De TVA maakte hun filmdebuut in Loki en de trailer van Deadpool & Wolverine maakte duidelijk dat zij een grote rol zullen spelen in de aankomende film.De vraag is nu of de twee versies van de TVA hetzelfde zullen zijn of dat er mogelijk een kwaadaardige versie in Deadpool & Wolverine zal verschijnen.

2024


Deadpool & Wolverine zal later dit jaar in première gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen