search
'Monarch: Legacy of Monsters' krijgt teleurstellende update van hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

'Monarch: Legacy of Monsters' krijgt teleurstellende update van hoofdrolspeelster

De actrice laat weten dat zij en haar collega's nog volledig in het duister tasten.

Nadat het spectaculaire Monarch: Legacy of Monsters van Apple TV+ onlangs het debuutseizoen afsloot, begon de geruchtenmolen alweer te draaien over wanneer de serie vernieuwd zou worden voor seizoen twee.

Hoewel het er alle schijn van heeft dat de Godzilla-serie gewoon vernieuwd wordt, komt hoofdrolspeelster Anna Sawai met een update die fans niet bepaald zekerheid geeft over nog meer spektakel uit het MonsterVerse.

Iedereen tast nog in het duister


Sawai, die in Monarch: Legacy of Monsters de rol van kleindochter Cate Randa speelt, heeft nog geregeld contact met haar medespelers Ren Watabe en Kiersey Clemons en vertelt dat ze alle drie nog van niets weten.

"Ik praat de hele tijd met Kiersey [Clemons] en Ren [Watabe], en we weten het nog steeds niet!" vertelt Sawai. "Ik stel dezelfde vraag aan de producers en de showrunner, Chris Black, dus als jij meer zou weten, zou ik het graag horen."

Ondanks verbeterpunten flink succes


Monarch: Legacy of Monsters steeg na de première snel naar de top als de nummer één drama van het eerste seizoen op Apple TV+. Showrunner Chris Black merkte op dat de serie "heel goed" had gepresteerd op het platform en uitte optimisme over de voortzetting ervan.Hoewel specifieke kijkcijfers niet zijn bekendgemaakt, suggereren de opmerkingen van Black dat de serie een aanzienlijk aantal abonnees heeft aangetrokken, die wekelijks afstemden voor een flinke dosis monstelijkere avonturen.

Terug in de tijd


De serie speelt zich af na een cataclysmische strijd tussen Godzilla en andere Titans, waarbij de focus ligt op broer en zus Cate en Kentaro terwijl ze hun familiebanden met de geheime organisatie genaamd Monarch verkennen. Hun avontuur in de wereld van monsters leidt hen naar de kern van een mysterie dat zich over decennia heeft ontvouwd.Kijk alle afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen